We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Tervanjuoja

by Kivireki

supported by
/
1.
Tervanjuoja 03:35
Äitini oli tuska isäni oli kärsimys. Olen vastoinkäyminen, saatanallinen räpellys. Jos jokin eteneekin se etenee madellen. Vailla tekemisen iloa, koko ajan sadatellen. Ei kiinnosta sauna eikä viina, kiksit antaa ainoastaan jatkuva piina. Olen tervanjuoja ja nautin siitä. Elämäni maljassa ei helmeile viiniä. Se on piripinnassa tervaa ja hikeä. Ei kiinnosta… Jos täytätte mun lasini täyttäkää se tervalla. Elämäni valttikorteilla heitän vesilintua. Ei kiinnosta…
2.
Väännän monster truckin käyntiin. Koko lähiö ärjäisee ja Munterinkadun asfaltti ulvoo. Runostuopin terassi kiljuu hurraata. Punaisilla ohitustielle. En kumarra mitään lakia. Keskisormea bussikuskille. Pitää hakea kakarat viikonlopuksi. Miten niin olen myöhässä? Miten niin et saanut maksuja? Miten niin ne kiroilee? Vitun ämmä, sä vain huudat valkoista kohinaa. Parkkeeraan penskat Heselle. Ehdin Masan Baariin yhelle. Kun palaan, on vanhin karannut. No vitut siitä murjottajasta. Safkaa, pussikaljaa, kämpille. Opetan keskimmäistä flirttaamaan, mutta se piiloutuu vaatekaappiin. Ton ikäsenä isäs polki jo talkkarin muijaa. Miten niin ei oo maitoa? Miten niin oon kännissä? Miten niin tv savuaa? Vitun kersat, ei täällä kuule edes valkoista kohinaa. Maanantai, viimein hiljaista – ainakin kyttien tuloon asti. Vanhin on saanut turpaan somaleilta. Menisivät nekin niihin töihin, jotka multa vei. Ja eikö eksäkin taas soittele. Tivaa kenen rintsikoissa on keskimmäinen. Kai se löysi ne kaapista. Olis vittu onnellinen että edes joku vapautuu. Miten vitun kauan vielä? Miten syvään vielä? Mitä vielä pitää niellä? Ei tää vitun elämä ole kuin vitun valkoista kohinaa.
3.
Mullan alta kuuluu huminaa, viemäreistä kaikuu surinaa. Koivun oksalla varis särisee, sinivuokko sähköhäiriössä värisee. Mika Vainio puhuu haudan takaa. Seison paikallani, kuuntelen. En saa selvää, vaikka pinnistelen. Jäät Aurajoesta pois sulaa, siniaaltoina ruskea vesi laulaa. Mika Vainio puhuu haudan takaa. Ei saa lepoa haudassaankaan. Säätää frekvenssejä maatumisessaan, – ellei helvetissä tuuletintaan, veikkaan: suhtautuu kuin keikkaan. Mika Vainio puhuu haudan takaa.

about

Acoustic mayhem meets experimental electronic sounds on Kivireki's third blackgrass ep.

credits

released March 18, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Komitea Turku, Finland

Komitea is a non-profit music label based in Turku, Finland. We publish music, produce videos, organize events, and such.

contact / help

Contact Komitea

Streaming and
Download help

Report this album or account

Komitea recommends:

If you like Tervanjuoja, you may also like: